Oldies Musica Radio

Oldies Musica Radio 34

Je bent fan van oldies?

Je bent fan van oldies?

Je bent fan van oldies?

Kan niet wachten om de retro fm op je Android-telefoon?

Kijk niet meer, Oldies muziek Radio is klaar voor gratis download met zijn oldie goldies!

Beschikbare functies:

- Luisteren radio zonder koptelefoon

- stel een radio alarm in

- Stel de timer op een radiozender en de slaap timer spelen zodat het radiostation wordt uitgeschakeld.

- De widget wordt weergegeven in het hoofdscherm voor gemakkelijke toegang tot de streaming muziek app

- Gebruik widget om uw gratis muziek zenders in te stellen als een snelkoppeling op je startscherm.

- Selecteer zenders om een lijst van je favoriete radio,muziek,nieuws zenders te creëren

- klik op 'meer' om naar andere radiozenders te zoeken.

- Sla op of deel romantische radiozenders via sociale netwerken zoals Facebook en Twitter

U kunt tot Oldies muziek gratis app luisteren met of zonder de hoofdtelefoon en delen de ervaring van dit fm radio tijdens het luisteren naar muziek van de 60 s en 70 s , gevolgd door bilboard 80 met mensen rond.

Als u in slaap vallen met de geluiden van de muziek , de timer instellen voor een Oldies radiozender en het zal zichzelf uitzet op het moment dat u wilt . Aan de andere kant , een alarm instellen om u wakker in de ochtend en het radiostation wordt ingeschakeld op een bepaalde tijd .

Ga heel nostalgisch en genieten van de muziek jaren 80 met uw vrienden en familie . Online Radio App kunt u luisteren naar muziek te streamen , vind oldies songs van alle tijden en oldies klappen omdat webradio heeft het allemaal voor je Android telefoon of Tablet .

Maak een snelkoppeling naar een favoriet gratis oldies zenders op je startscherm . Om de radiozenders controleren, zullen widget van de app weergegeven in het systeemvak . Dit android app is een combinatie van de online radiozenders die muziek nummers en grafieken uit verschillende delen van de wereld uitgezonden .

De zenders verzameld voor het maken van deze Online Radio App, zijn alleen de verzameling van muziek oldies bevrijden je nodig hebt. In deze app vindt u vele radiostations te vinden , en voor een snelle toegang , voeg ze toe aan favorieten door deze te markeren met een ster .

En wat te denken van de jaren 50 s? Golden oldies kon nooit gouden zonder gratis online muziek van de jaren '80 , '70 , '60 en oldies hits uit de ‘50 bij elkaar verzameld in Oldies Radio gratis voor u om het beste van te maken . We bereidden een mix van Oldies radiostations gevuld met top oldies je kunt onthouden . Live radio wordt geleverd met de diversiteit van de beschikbare stations op het web, zodat u zeker golden oldies radio die uw klok terug zetten te vinden.

Afvaart van de memory lane gevolgd door Oldies but goodies nog nooit zo eenvoudig geweest . Internet Radiozenders app is ontworpen op een manier om de meest gewilde vrije stations rond uitzendt , met de beste gratis oldies songs die er is. Oldies radio app heeft alle oldies lied u lusten dus download oldies muziek gratis !

Deze app is getest op HTC One X (Android 4.0 Ice cream sandwich), HTC Sense 4,HTC Sense 5 (Android 4.2.2),HTC Desire (Android 2.2 Froyo, 2.3 Gingerbread), Sony Ericson (Android 2.3.6 Gingerbread), Sony Xperia Z (4.1.2 Jelly Bean, 4.4 KitKat), Samsung Galaxy S3 (4.0.4 Ice Cream Sandwich, 4.3 Jelly Bean, 4.2.2 KitKat), Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5 (Android OS, v4.4.2 KitKat), Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Note 3,Tablet Samsung Tab 3, Samsung Galaxy Mega 6.3, Samsung Galaxy mini 2, Nexus 5, Nexus 7 (4.4. KitKat), LG Nexus 4 (Android OS 4.2 Jelly Bean, 4.2 KitKat), Huawei Ascend.

Compatibel met: Vodafone, T-Mobile, Telfort, HI aangedreven mobiele telefoons.

Meldt bugs met telefoon en het besturingssysteem informatie. Hebt u vragen, suggesties, of opmerkingen aarzel dan niet om contact met ons op nimaxy91@gmail.com.

Oldies Musica Radio

Download

Oldies Musica Radio 34